08 sep. 2023

Geef je badkamer een kleuraccent

Wil je meer kleur in je badkamer? Met tegels maak je van je favoriete wellnessruimte een sprankelende oase met frisse, warme en opvallende accenten op vloer en wand. Benieuwd hoe je jouw badkamer een apart kleureffect kan geven? Hier vind je enkele tips.

Geef je badkamer een kleuraccent

Mix ‘n match

Tegels zijn het perfecte materiaal om je badkamer een verrassend, gedurfd en fel, dan weer een zacht, rustig en klassiek kleuraccent te geven. Het palet aan kleurschakeringen is zo groot dat je altijd wel een combinatie kan maken die bij jouw woonstijl past. Ideaal als je een alternatief zoekt voor ton sur ton en liever meer contrast wil creëren op vloer en wand!

Prachtige patronen

Om je badkamer in het oog te laten springen, kan je kleurrijke tegels in een opvallend geometrisch patroon plaatsen. Het effect is speels en origineel! Of kies voor tegels met een klassiek karakter, maar geef ze door een eigenzinnige compositie of combinatie met andere tegels een verfrissende look-and-feel.

Verrassend reliëf

In een moderne badkamer waar je met ál je zintuigen wil genieten, mogen 3D tegels niet ontbreken. Met deze driedimensionale eyecatchers creëer je een mooi, stijlvol en visueel verrassend reliëf in je wand. Kies ze in een structuur en kleur naar jouw smaak en je zal zien dat je badkamer op elk moment van de dag baadt in een bijzondere sfeer.

Marmerluxe

Tijdloos. Comfortabel. Stijlvol. Een marmerlook tegel tilt je badkamer sowieso naar een hoger niveau. Deze unieke grootformaat tegels zijn daarbij verkrijgbaar in een brede waaier aan marmerlooks met gekleurde adering, van groen en roze. En nog mooier: je kan er zowel je vloer en wand als wastafel mee bekleden. Voor liefhebbers van een spatje luxe.

Trendy kleuren

Wil je mee zijn met de nieuwste trends, ook in je badkamer? Ga dan voor pasteltinten zoals mintgroen, roze of blauw. Natuurlijke kleuren zoals bruin, beige, terracotta en gebroken wit zorgen eveneens voor een hippe vibe en, niet te vergeten, een zalig ontspannen gevoel.

Ook je badkamer een eigen accent geven? Kom langs in de Tyles showroom in Zellik of maak een afspraak. We helpen je graag de kleur en de bijpassende tegel voor jouw badkamer te kiezen. 

Is dit ook iets voor jou?
13 feb. 2024

5 Tegeltrends voor 2024

Wil je een nieuwe look voor je woning? Of je nu houdt van natuurlijke kleuren of opvallende afwerkingen: er zijn prachtige interieurtrends voor iedereen. Duurzaamheid, kwaliteit en sfeer staan centraal, maar nemen verschillende vormen aan. Met deze tips kan je dan ook alle kanten op – of je nu een complete make-over beoogt of in 2024 enkel een bepaalde hoek wil upgraden.

Lees meer
06 jun. 2023

The big question: waarom XXL-tegels?

Wil je een interieur een aparte uitstraling geven? Met grootformaattegels is dat een kleintje. XXL-tegels hebben een unieke esthetiek. Ze creëren een wauweffect op wanden en vloeren, in elke woonruimte. Ook buiten, op de gevel, zien ze er fantastisch uit. En het mooist van al: je vindt ze in alle looks, afwerkingen en afmetingen. Daar vertellen we je hier graag meer over. 

Lees meer
17 jan. 2023

5 tegeltrends voor 2023

Duurzaam wonen, een natuurlijk gevoel, ton sur ton, opvallende accenten en Scandinavisch licht. Alle interieurtrends voor 2023 wijzen in de richting van warmte en gezelligheid. De 5 tegeltrends die we hier voor je oplijsten, passen perfect in dat plaatje. Welke stijl ook je voorkeur geniet, laat je erdoor inspireren bij de keuze van jouw favoriete tegelvloer of -wand.  

Lees meer

Delen

Vorig bericht Volgend bericht Terug naar overzicht