Home / Looks / Terrazzo

Terrazzo look

Terrazzo is tegenwoordig helemaal in. Een look met een frisse uitstraling en een uitgesproken karakter. Of je nu kiest voor een gehele vloer, een accentmuur of een keukenwerkblad in deze stijl, je kan met terrazzo heel wat kanten op.

Dankzij de verschillende kleuren en patronen kan je deze look met zowat alles gaan combineren. Het geeft een pittig accent aan elke ruimte en het vrolijkt je woning helemaal op.

Ontdek onze terrazzolook

Waarom kiezen voor terrazzolook?

Kleurrijk statement

"Vrolijk, gewaagd en stijlvol." Trendwatchers hadden de comeback van terrazzo al voorspeld eind 2016, en ondertussen kunnen we helemaal niet meer omheen deze vrolijk gespikkelde look. Of het nu is als decoratie-item of als keukenwerkblad, met terrazzo maak je gegarandeerd een statement in je interieur.

Perfect met minimalisme

Het uitbundige en pittige karakter ervan gaat verrassend goed samen met een minimalistisch interieur. Deze look combineert heel mooi met strak beton en hout en is iets origineler en gedurfder dan de traditionele witte marmer.

Laat je inspireren

Voor elke ruimte

Professioneel advies

Onze medewerkers adviseren jou op basis van jouw interieurplannen. Ze zoeken samen met jou de perfecte tegel die jouw woning compleet maakt.

Bezoek Tyles

Kom langs in één van onze showrooms en laat je inspireren door onze verschillende collecties. Ontdek er de tegel die het best bij jouw droominterieur past.

Andere looks