Home / Looks / Hout

Hout look

Geef je woning een warme en natuurlijke vibe dankzij onze houtlook tegels. Tegenwoordig nog nauwelijks te onderscheiden van echt parket, maar met de voordelen van een tegel. Dankzij hun grote veelzijdigheid zijn deze tegels geschikt voor elke ruimte, zelfs voor de badkamer.

De houtlook creëert een knus gevoel én geeft je interieur een gezellige upgrade. Laat deze look nauw aansluiten bij een rustieke stijl of creëer contrast door deze te gebruiken in een modern en strak interieur.

Ontdek de houtlook

Waarom kiezen voor houtlook?

Veelzijdigheid troef

De variatie in houtlook tegels is eindeloos. Kies voor een traditionele eiken look in zijn typische natuurlijke kleuren of ga voor een meer gewaagde houtlook tegel met veel variatie in tinten en design. Houtlook tegels onderscheiden zich niet enkel op basis van kleur. Je kan kiezen voor de alom bekende parketlook met langwerpige tegels of integreer een speels effect met visgraatmotief.

Van hal tot slaapkamer

Eén van de grootste voordelen van houtlook tegels is dat deze overal toepasbaar is. Gebruik dus nu ook toetsen van hout in je badkamer om ook deze te voorzien van een natuurlijk en organisch gevoel. Aangezien een keramische tegel 100% bestand is tegen vlekken, vuil en vocht is deze vloer ook perfect voor in je keuken.

Laat je inspireren

Voor elke ruimte

Professioneel advies

Onze medewerkers adviseren jou op basis van jouw interieurplannen. Ze zoeken samen met jou de perfecte tegel die jouw woning compleet maakt.

Bezoek Tyles

Kom langs in één van onze showrooms en laat je inspireren door onze verschillende collecties. Ontdek er de tegel die het best bij jouw droominterieur past.

Andere looks