30 sep. 2024

Opendeurdag op zondag 20 oktober

Zin in een inspirerende zondag? Kom op zondag 20 oktober naar de Tyles showrooms in Zellik en Brugge. Van 10 tot 17 uur ontdek je er unieke collecties keramische tegels, terwijl een cortador je trakteert op de fijnste, flinterdun gesneden Spaanse jamón… En dat is niet alles: ook de btw op je tegels gaat er die dag af. Straf? Hasta domingo!

Opendeurdag op zondag 20 oktober

Tijdens de Tyles actiemaand in oktober profiteer je niet alleen van 0% btw op de aankoop van je tegels (vergeet de actiebon zeker niet te downloaden). Op zondag 20 oktober zetten we uitzonderlijk ook de deuren van onze showrooms in Zellik en Brugge voor je open. 

Van 10 tot 17 uur kan je er onze unieke collecties keramische tegels, mooi gepresenteerd in sfeervolle belevingsboxen, komen ontdekken. Onze adviseurs geven je geheel vrijblijvend advies bij de keuze van de tegels voor jouw bouw- of renovatieproject, en dat is niet alles.

CORTADOR, POR FAVOR

In oktober doen we niet alleen de btw van onze prijzen… Op onze opendeurdag kan je ook een cortador aan het werk zien. Spektakel verzekerd, want deze professionele hamsnijder tovert in geen tijd – en met het nodige Spaanse vuur – flinterdunne plakjes van de lekkerste jamón op je bord. Een glaasje cava erbij en je bent nog meer in de mood om van onze tegels te genieten.

Tot zondag!

Delen

Vorig bericht Volgend bericht Terug naar overzicht