16 jul. 2024

De showrooms blijven de volledige zomervakantie open!

De zomervakantie is begonnen en dit is het perfecte moment om die langverwachte renovatie eindelijk te starten! Of je nu je woonkamer, keuken, terras of zwembad wilt transformeren, de zomer biedt je de tijd en ruimte om inspiratie op te doen en plannen te maken.

De showrooms blijven de volledige zomervakantie open!

Kom langs of maak een afspraak online

Of je nu spontaan wilt binnenstappen of liever een afspraak maakt, bij Tyles ben je de volledige zomervakantie welkom. Onze showrooms zijn doorlopend geopend! Het deskundige team van Tyles staat klaar om je te helpen bij het kiezen van de perfecte tegels voor jouw project. Kom langs om onze uitgebreide collectie te bekijken en je te laten inspireren door de verschillende stijlen en afwerkingen.  

Maak je liever een afspraak online? Dat kan natuurlijk ook!  

Op zoek naar budgetvriendelijke opties?

Tijdens de zomersolden heeft Tyles meer dan 50 items in het formaat 60x60 of groter die perfect binnen jouw budget passen. Daarnaast hebben we ook een tiental buitentegels in het formaat 60x60 en 2 cm dikte, allemaal voorradig. Mis deze kans niet en kom snel langs, want deze aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt. Geniet van de zomer en maak van je huis een droomhuis met de hulp van Tyles! 

Is dit ook iets voor jou?

Delen

Vorig bericht Volgend bericht Terug naar overzicht